Terveystie 8 L 2 90900 Kiiminki

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma

Palaute- ja yhteydenottolomake

Nousiko sinulle kysymyksiä tai haluatko antaa palautetta? Laita meille viestiä, palaamme asiaan . AIKOJA EI VOI VARATA EIKÄ PERUA lomakkeella.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma
Terveystie 8 L 2
90900 Kiiminki

Y-tunnus: 12581623
Puh: +35888162400

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Parturi-Kampaamo Oranssikulma

Oulun Kiimingissä sijaitseva Parturi-Kampaamo Oranssikulma leikkaa ja muotoilee hiuksesi viimeisimpien trendien mukaan. Varaa aikasi vaikkapa netistä www.oranssikulma.fi .Tervetuloa

Parturi-Kampaamo Oranssikulma
Terveystie 8 L 2
90900 Kiiminki

info@oranssikulma.fi

Varaa aika

p. 08 816 2400   www.oranssikulma.fi

Aukioloajat:

Ma-pe klo 10-00 alkaen.Palvelemme myös ennalta sovitusti lauantaisin.
Perjantaisin nonstop hiustenleikkaus ilman ajanvarausta 10-16.00.Tervetuloa