Terveystie 8 L 2 90900 Kiiminki

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma

Palaute- ja yhteydenottolomake

Nousiko sinulle kysymyksiä tai haluatko antaa palautetta? Laita meille viestiä, palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ethän varaa tai peruta aikaa lomakkeella.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma
Terveystie 8 L 2
90900 Kiiminki

Y-tunnus: 12581623
Puh: +35888162400

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 5Jaa

Hinnastomme

Tutustu hinnastoomme, ota meihin yhteyttä ja varaa aikasi! Sivuillemme on tulossa pian myös nettiajanvarausjärjestelmä.

Hinnasto:

Hiustenleikkaus

  • 20 min 24,50 e
  • 30 min 30,50 e
  • 45 min 33,50 e
  • 60 min 41,00 e

Värit tai kiharat alk.

  • lyhyet 64,00 e
  • puolipitkät 82,00 e
  • pitkät 95,00 e

Ripset/kulmat 15/15 e
Erikoistyöt alk. 53 e

Pesu leikkauksen yhteydessä 10 e

Muut työt sopimuksen mukaan