Terveystie 8 L 2 90900 Kiiminki

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma

Viimeisimmät trendit tunteva parturi-kampaamo palveluksessasi!

Palaute- ja yhteydenottolomake

Nousiko sinulle kysymyksiä tai haluatko antaa palautetta? Laita meille viestiä, palaamme asiaan. Aikaa ei varata eikä peruta lomakkeella!!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma
Terveystie 8 L 2
90900 Kiiminki

Y-tunnus: 12581623
Puh: +35888162400

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Parturi-Kampaamo Oranssi Kulma

Parturi-Kampaamo Oranssikulma

Terveystie 8 L 2, 90900 Kiiminki
Puh. +35888162400
info@oranssikulma.fi

Tutustu hinnastoon

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 22Jaa

Palveleva parturi-kampaamo Kiimingissä

Oulun Kiimingissä sijaitseva, vuonna 2005 perustettu Parturi-Kampaamo Oranssikulma on palveleva koko perheen hiustalo. Seuraamme hiusalaa iloisella ja uteliaalla mielellä haluten aina loihtia asiakkaillemme sen kaikkein trendikkäimmän ja pukevimman tyylin. Jos haluat ammattitaitoista käsittelyä tai luovaa näkemystä, olet tervetullut uudistumaan! 

Ota yhteyttä ja varaa aikasi

Tarvitsitpa sitten hiustenleikkuuta tai kaipasitpa uutta ilmettä, Parturi-Kampaamo Oranssikulma palvelee sinua ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä ja varaa oma aikasi, tai poikkea perjantaina non stop -hiustenleikkuuseen ilman erillistä ajanvarausta!